نمایشگاه معرفی رشته ها

از تاریخ 1397/4/16 تا 1397/4/25 از ساعت 8 تا 12 همه روزه به جز ایام تعطیل

جهت بازدید دانش آموزان پایه نهم و اولیای گرامی در محل سالن اجتماعات هنرستان دایر می باشد.

جزئیات حذف کنکور هنرستانی‌ها

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش جزئیات حذف کنکور هنرجویان فنی و حرفه‌ای و کاردانش از سال آینده را تشریح کرد.

علی زرافشان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در سال تحصیلی ۹۷-۹۸ خروجی در سال یازدهم نخواهیم داشت و هنرستان‌ها ۱۲ ساله خواهند شد، گفت: بنابراین دانش آموزان ما بعد از پایه یازدهم به دانشگاه نمی‌روند بلکه وارد پایه دوازدهم می‌شوند، بر این اساس باید ظرفیت دانشگاه فنی و حرفه‌ای و دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق فارغ التحصیلان سال‌های قبل تکمیل شود.

وی افزود: بر اساس مصوبه شورای پذیرش دانشجو، پذیرش داوطلبان شاخه فنی و حرفه‌ای و کار دانش صرفا بر اساس سابقه تحصیلی انجام می‌شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در سال  تحصیلی ۹۹-۹۸ اولین دوره فارغ التحصیلان را در ساختار ۱۲ ساله خواهیم داشت، گفت: بر اساس قانون برنامه پنجم و ششم توسعه آموزش عالی موظف به اجرای دوره کاردانی پیوسته است. بر این اساس از سال ۹۸ دانش آموزان وارد دوره کاردانی پیوسته می‌شوند و دیگر کنکور نخواهند داشت و یک دوره آموزشی پنج ساله را به صورت پیوسته طی خواهند کرد.

زرافشان درباره ظرفیت پذیرش در دانشگاه برای هنرجویان گفت: طبق مصوبه برنامه پنجم و ششم توسعه قانونگذار آموزش عالی را مکلف کرده که امکان تحصیل پیوسته را فراهم کند. طبیعتا در این زمینه دو مجموعه دانشگاهی بزرگ فنی و حرفه‌ای را داریم و اگر تعداد داوطلب بیشتر از ظرفیت باشد باید پذیرش از طریق سایر دانشگاه‌ها فراهم شود.

به گفته وی، از سال ۹۸ دیگر سابقه تحصیلی مطرح نیست و همه هنرجویان وارد دوره کاردانی پیوسته می‌شوند و برنامه درسی‌شان به شکل پنج ساله تدوین و تنظیم خواهد شد.

اعلام نتایج آزمون تعیین رشته هنرستان سروش

...