صنایع چوب و مبلمان صنعت چاپ الکترونیک ماشین ابزار متالورژی مکانیک خودرو الکتروتکنیک(برق) تاسیسات مکانیکی  مکاترونیک
کسب رتبه اول درهفدهمین دوره جشن ستارگان توسط هنرستان فنی سروش دربین هنرستان های استان اصفهان رابه کارکنان وهنرجویان این هنرستان تبریک عرض می نماییم

معرفی رشته ها

چگونه خود را برای سال تحصیلی جدید آماده کنیم ؟

بعد از چند ماه استراحت و دوری از کتاب و دفتر بازگشت به مدرسه و شرایط روتین و تکراری رفتن به مدرسه و شروع سال تحصیلی جدید، چالشی بزرگ برای اکثر دانش آموزان می باشد چه شما در این تعطیلات تابستانی به کلاس های تابستانی رفته باشید و چه نه.

با انجام برخی کار ها و همچنین آماده کردن خود برای ایام مدرسه تا حدودی می توانید از پس نگرانی برایید . خیلی ساده است تنها انجام سه فاکتور اصلی که عبارتند از :

1. آمادگی ذهنی

2. آماده کردن وسایل آموزشی

3. ایجاد یک روال

اگر بتوانید این خود را بر اساس این سه مورد آماده کنید ، سال تحصیلی خوبی در انتظار شماست .

آمادگی ذهنی

1-  درس های سال قبل را مرور کنید : برای مدت زمان طولانی مطالعه نداشتید و ذهن نا آماده است پس بهترین کار این است که خلاصه درس های سال قبل را به صورت روزنامه وار یه نگاهی بیندازید تا ذهن را برای پذیرش مسئله های جدید درسی آماده کنید.

2- آینده نگری : آنچه را که در سال تحصیلی جدید یاد خواهید گرفت را لیست کنید و برای هر یک از آنها برنامه ریزی کنید که می خواهید چگونه مطالعه کنید.

3- تعیین اهداف : اگر به دنبال معدل و نمره های خوب هستید باید از همین الان برنامه ریزی کنید ، اگر فقط می خواهید در یک موضوع پیشرفت کنید و یا در یک درس ضعیف هستید همین الان به دنبال آن باشید .

4- فضای مطالعه : از همین الان به فکر فضای مطالعه خود باشید ، فضاها برای هر فرد متفاوت می باشد و همین طور سال به سال برای خود فرد ، شاید فرد دیگر در آن فضا نمی تواند درس بخواند به علت تکراری بودن و روتین شدن . کتابخانه های مختلف و یا فضا های آزاد را امتحان کنید و ببنید که آیا در آنها راحت هستید و می توانید درس بخوانید .

5- حواس پرتی های خود را مشخص کنید : قطعا موبایل و لپ تاپ جز وسایلی هستند که حواس شما را پرت می کنند پس تا آنجا که می توانید از الان ساعات کار با آنها را کم کنید و وابستگی خود را به آنها به حداقل برسانید .

آماده کردن وسایل آموزشی

1- خرید لوازم تحریر و وسایل کمک آموزشی : تمام آنچه را که می دانید در طول سال تحصیلی نیاز دارید را از الان شروع به خریداری کنید یعنی کم کم از لان شروع کنید و نگذارید برای هفته آخر تابستان و همه را یکجا بخرید .

2- خرید کوله مدرسه مناسب : خرید وسایل کمک اموزشی اولین قدم بود ، قدم بعدی خرید یک کیف مناسب است که به اندازه کافی بزرگ باشد تا وسایل که در طول دوران مدرسه می خواهید حمل کنید سنگینی آن آزار دهنده نباشد.

3 - خرید لباس مناسب : اگر لباس فرم مدرسه ندارید ، لباسی را انتخاب کنید که در آن راحت باشید و صرف قشنگ بودن را در نظر نگیرید و تنگ بودن و راحت نبودن لباس یکی از عوامل خستگی و در کلاس است چرا که دانش آموز به راحتی نمی تواند بر روی نمیکت بشینند ، همچنین در خرید کفش دقت کنید و کفشی بخرید که برای استفاده طولانی مدت شما را خسته نکند و باعث پا درد نشود .

ایجاد یک روال

1- ساعت خواب تنظیم کنید : برای داشتن یک عملکرد خوب ، یک استراحت خوب لازم است . اگر در طول تعطیلات تابستانی شب ها تا دیر هنگام بیدار بودید ، بیدار شدن صبح زود برای شما سخت خواهد بود. از آنجا که خواب شما در میزان آموزش شما تاثیر گذار خواهد بود ، تنظیم ساعت خواب بسیار مهم می باشد. پس از الان شب ها زود بخوابید تا خواب شما تنظیم شود .

2- در زمان های مشخص مطالعه کنید : اگر می توانید در زمان های مشخصی درس بخوانید و الگوی خاصی هم دارید ، می توانید از زمان خود به طور بهینه استفاده کنید مثلا اگر یک روز شما تکلیفی برای انجام دادن نداشتید ، برای روتین ماندن برنامه مطالعاتی یک مطلب دیگر را شروع به مطالعه کنید. افرادی که از برنامه و الگو های خاص مطالعاتی پیروی می کنند در طول سال تحصیلی موفق تر خواهند بود .

3 - زمانبندی برای صبح ها : بعضی اوقات برای آنکه به موقع به کلاس برسیم عجله می کنیم و ممکن است یا وسیله ایی را جا بگذاریم و یا صبحانه نخوریم که بدترین ایراد کار همین جاست ، از شب قبل کتاب ها ، لباس و وسایل مورد نیاز خود را آماده کنید و حتما حتما صبحانه را میل کنید اصلی ترین وعده غذایی صبحانه است که سهم بسیار زیاد در یادگیری در کلاس دارد .

مشاهده لیست تمام مطالب...